De waard en de CEO

Mijn naam is Iris-Nadine en ben de waard van Kat Inn, ik ben 61 jaar en ben werkzaam geweest in de detailhandel, en daarna 14 jaar als onderwijzeres les gegeven op het VMBO en MBO .

Van jongs af aan heb ik katten gehad. De katten verstopte zich als ik ging slapen in mijn bed en kropen dan heerlijk tegen mij aan, ik heb dit altijd erg rustgevend gevonden.
De liefde die een kat geeft is onvervangbaar.

Er is een periode geweest dat ik geen katten had omdat er door studie en werk geen tijd voor was. Het verlangen naar een soulmate en de onvoorwaardelijke liefde van een kat blijft echter bestaan.

15 jaar geleden hebben mijn man en ik 2 lieve boefjes in huis genomen:
Mexx onze rode kater gevonden in een plastiekzak langs de kant van de weg en Coolcat onze zwart witte kater van een boerderij. In 2011 is Coco Chanel  bij ons gezinnetje gekomen. Coco is een Brits kort haar black silver tabby blotched.

In 2012 zijn we een Cattery begonnen waar we nu vijf dames rond hebben lopen Coco, Amber, Bo, Claudel, Dora Bella en de dekkater George-Yves. U begrijpt, het is een gezellige beestenboel bij ons thuis, we zouden ze voor geen goud willen missen.

Na het zoeken van een kattenhotel in Rotterdam om onze 5 boeven ook een wel verdiende vakantie te geven bleek dat er geen was in Rotterdam. Dit vonden we een beetje vreemd voor zo’n wereldstad dus is het idee ontstaan om zelf een kattenhotel te starten in Rotterdam.

Na een periode van uitzoeken of het mogelijk was om een kattenhotel te beginnen in Rotterdam hebben we groen licht gekregen van de gemeente. We hebben een pand aan de Tinstraat gevonden om onze droom te verwezenlijken en dat op loop afstand van het Alexandrium is en nog geen 5 min van ons huis.

Om een kattenhotel te runnen moet je een opleiding hebben, en in september 2015 heb ik mijn certificaat “Wettelijke beroepsvereisten gezelschapsdieren Honden en katten (besluit houders van dieren)” in ontvangst mogen nemen.

Ik runde het niet alleen maar is mijn man Bert die net als ik een grote katten liefhebben is helaas is hij op 5 juli 2020 plotseling overleden. Ik zal er alles aan doen om het draaiende te houden zonder hem. Gelukkig kan ik terug vallen op een aantal  vaste vrijwilligers en zijn we in 2015 een erkent leerbedrijf geworden waar stagiaires van niveau 2, 3 en 4 hun stage kunnen doen.

Het is voor ons van groot belang dat uw kat tijdens uw welverdiende vakantie een welkome gast is in ons hotel. En dat hij/zij het gevoel heeft van een tweede thuis en geniet van een luxe all-inclusieve vakantie.

In 2016 is Premior Noor in het hotel komen wonen, Noor is een Scottisch Fold. Haar voorgeschiedenis is niet zo’n mooie. maar sinds ze hier woont heeft ze een heel goed leven en heeft ze functie gekregen als CEO van het hotel. De kantine en het kantoor is haar thuis en ze vindt het heerlijk want door alle vrijwilligers en stagiaires en iedereen die op bezoek komt wordt ze heerlijk gekroeld, één van haar favoriete bezigheden.
Noortje R.I.P.  2011-2019

We zien u graag in ons kattenhotel Kat Inn Rotterdam
Iris-Nadine