Noor de CEO van het hotel

Noor het foldje van marktplaats!

Noor heeft haar eigen facebook pagina (gesloten groep) waar we vrienden kunnen lezen hoe het gaat met haar. Hier lees u wat passages uit haar nieuwe leventje.

22 juli Fenny speurt Marktplaats af op advertentie voor haar rubriek in het Neocat Britten blad
‘Het leed wat marktplaats heet’ Ze vind de volgende advertentie

– Wegens inkrimping van cattery aangeboden: Scottisch Fold – Britse korthaar. Kleur ; Blau leeftijd : 5 jaar Niet gesteriliseerd ! Gemiddelde worpgrote 4/5, Stamboom word niet meegeleverd. Poes word zonder verdere verplichtingen te koop aangeboden, is dus verder geschikt voor verparing – fok.

Dit ging haar zo aan het hart dat ze de advertentie in de groep Neocat Britten Facebook heeft gezet. Ze werd overspoeld met berichten en op eens ontstond er een reddingen actie en werd er geprobeerd om het foldje te kopen. Het bericht ‘we got her’ was super om te lezen. Het foldje met de naam Noor was gered en had een nieuw huisje bij lieve mensen.
En er werd spontaan gedoneerd. Op 27 juli ontving ik een telefoontje van Fenny dat Noor niet in het nieuwe huisje kon blijven en of mijn aanbod er nog steeds stond. Ik had haar al na het lezen van haar advertentie gezegd mocht ze nergens terecht kunnen wij altijd een plekje voor haar hadden in het hotel.
Mijn wens was om een lieverd gezellig op kantoor te hebben. Nu kan je me natuurlijk voor gek verklaren want ik run een katten hotel dus lieverds genoeg maar op je kantoor dicht bij je is toch anders.
Dus toen het telefoontje van Fenny kwam was het gelijk; jaaaa natuurlijk mag ze bij ons wonen….
O ja Bert………… ik bel je zo terug moet het even met Bert bespreken…………
Woensdag avond zijn we naar Deventer gereden en hebben Noor opgehaald wat een lief hompje poes met haar grote ogen, haar vouw oortjes, klein beetje bang maar wel knorren als we haar aaide. Toen terug naar huis, rond 12 uur waren we in het hotel en hebben Noor in een kamer neer gezet die we voor haar hadden klaar gemaakt. Rond half 2 lagen we in bed nadat we eerst Noor gerust hadden gesteld, eten hebben gegeven en haar geknuffeld hadden.

De volgende dag is Bert met Noor naar de dierenarts geweest die heeft haar onderzocht en aangegeven dat Noor gezond is. Ze mag nog wel een beetje aankomen want ze is iets mager. Ze heeft wel nieuwe entingen gekregen en die moeten over 3 weken herhaald worden. Dan krijgt ze ook gelijk haar nieuw paspoort. Als Noor aangesterkt is zullen we haar laten helpen en gelijk laten chippen.

7 augustus 2016
Koffie koffie koffie tijd………………..
Noor woont nu op het kantoor van het katten hotel het is niet zo maar een kantoor het is ingericht als een huiskamer met een eettafel, bank en kasten als of dat je in een huiskamer zit.
Ik (Noor) heb alle stoelen al uit geprobeerd en natuurlijk de bureaustoel van het vrouwtje is het lekkerst…….. hoewel de bank is ook geweldig om op te slapen.
Ik (Noor) ben ‘Het Huiskamerkantoor’ aan het ontdekken en als je op de rand van de bank gaat liggen kan ik de hotel gasten zien spelen dat vind ik ook super interessant. Misschien kan ik over een tijdje met ze mee spelen maar eerst wil ik rust en lekker eten.
Rond koffie tijd is er altijd een snoepje………….. ik kan je zeggen die cat yums wordt ik helemaal blij en blijf dan draaien tot ik er nog een…….. en nog een krijg. Ik kijk dan heel lief met mijn grote ogen naar het vrouwtje of naar Bert ook de vrijwilligers laat ik niet met rust………. en ja hoor het lukt elke keer miauw spin spin

10 augustus 2016
Ik (Noor) begin me echt op me gemak te voelen als het vrouwtje in de ochtend komt sta ik voor de deur te wachten. Ik vind het heel fijn om dan opgepakt te worden en geknuffeld te worden dan ga ik lekker spinnen. Vooral onder mijn kinnetje is erg lekker. Vrouwtje gaat dan op de bank zitten en dan blijf ik nog even tegen haar aanhangen. Maar dan wil ik ontbijt en spring op de grond en miauw ik een paar keer dan weet ze wel dat ik wil eten.
Ze is een paar dagen geleden naar Intratuin geweest met de mededeling dat ze iets leuks wilde gaan kopen voor mij. Ik heb een nieuwe stoel gekregen die helemaal in het interieur past van ‘Het Huiskamerkantoor’ ik ben er zelf nog niet helemaal van overtuigd dat ik het mijn stoel kan noemen. Het vrouwtje doet haar best om het mijn stoel te maken door er snoepjes op te leggen in de hoop dat ik er op ga slapen (of ik daar in trap hehehehehe)
Toch is het Christa (een vrijwilligster) gelukt en heb ik de stoel voor een uurtje uitgeprobeerd.

20 augustus 2016
Het is een beetje druk geweest in het hotel en ik heb veel gasten zien vertrekken ik begrijp van het vrouwtje dat het einde vakantie is en dat de baasjes van de gasten weer thuis zijn. Daarom heeft het vrouwtje weinig tijd gehad om mijn voortgang aan jullie te vertellen want zelf type kan ik helaas niet. Ik ben gisteren na 3 weken weer bij de DA geweest voor mijn 2de prikjes, ook heb ik mijn paspoort gehad ben nu officieel Nederlandse staatburgerkat
Ik kreeg wel te horen dat het vrouwtje wat rustiger aan moet doen met dat lekkere eten want ik was een halve kilo aangekomen de DA zei dat ik het wel kon hebben maar dat we wel moet oppassen dat het niet te veel wordt hihihi maar ik vind het allemaal zo lekker…..
In het Huiskamerkantoor heb ik mijn stoel nu echt in gebruik en vind hem fijn heb er afgelopen week veel op geslapen en ik kan er heerlijk op ontspannen. Ook ben ik op onderzoek uit geweest. Er zijn naast de deur waar de gasten zijn nog 2 andere deuren. Een deur gaat naar het magazijn daar staan alle lekker hapjes en de reismandjes van de gasten. Die hebben allemaal lekker geurtjes ik ben er nu al een paar keer geweest om te ruiken.
De andere deur gaat naar de hal, ik mocht van het vrouwtje daar vandaag een kijkje nemen. Vond het wel spannend want er is daar ook een deur naar buiten, heb daar een half uurtje rond gelopen en alles geroken en bekeken wat daar allemaal stond, maar toch voor het veilig Huiskamerkantoor gekozen en lekker gaan slapen op mijn stoel.

Tot gauw Noor Nederlandse staatburgerkat.

15 november 2016
Zo even een update over mij …….. vandaag 15 nov 2016 is de dag dat ik nooit meer kittens kan krijgen. Mijn vrouwtje had voor vandaag een afspraak gemaakt bij de dierenarts en ze heeft me gisteravond al gebracht wat ik dus helemaal niet erg vond want de mensen die daar werken zijn allemaal heel lief. Vanochtend om 8 uur werd ik geholpen ik kreeg een spuit wat ik dus niet leuk vond en dus ook even heel lelijk deed (vrouwtje noemt dat Diva gedrag) maar het deed echt pijn. Daarna ben ik even de weg kwijt geweest en werd ik spinnend wakker met iets raars op mijn buik. Ik voelde me nog wel wat zwak en de wond begon te kriebelen en ben ik er maar aan gaan likken maar dat mocht niet en heb een mooi stoeipakje aangekregen. Ook hebben ze me toen ik onder narcose was een chip gegeven dus ik heb nu ook een chip. Oja alles is goed gegaan van binnen zag het er goed uit mijn baarmoeder was iets opgezet maar niks om zorgen over te maken en ik heb een kleine kieste op mijn eierstok ook hier geen rede tot onrust de dierenarts was tevreden gezien mijn geschiedenis. Ik logeer op het moment bij het vrouwtje thuis en bij de rest van mijn familie Mexx, Coolcat, Coco, Amber, Bo, Claudel en George-Yves die toen het baasje op vakantie was bij mij in het hotel hebben gelogeerd. Helaas kan ik niet zo goed met Amber overweg dus heb ik een eigen kamer gekregen waar het vrouwtje bij me komt slapen wat ik heel gezellig vind en dan ook heel hard ga spinnen. Ik hoop dat mijn wond snel geneest en dat ik over een paar daagjes weer lekker naar mijn eigen stekje ga want dat is mijn thuis en voel ik echt op me gemak.

11 december 2016
Ik heb van het vrouwtje begrepen dat ik op 29 januari 2017 naar de Neocat show in Houten ga samen met mijn familie Bo, Claudel en George-Yves. Ik vind het wel spannend. Fenny heeft het al aangekondigd op de neocat fb pagina en iedereen vind het super leuk om me te ontmoeten. Ook ik vind het leuk om iedereen te onmoeten die mij heeft geholpen om een fijn huisje te vinden. Vorige week zaterdag stond ik samen met het vrouwtje in het Rotterdamse Dagblad om het hotel te promoten er moesten foto’s gemaakt worden in het begin vond ik het wel leuk maar voor mijn gevoel duurde het te lang en vond ik het niet zo leuk meer en het vrouwtje noemde me weer Diva tssssss. Maar de foto in de krant is wel leuk geworden. Ik samen met het vrouwtje

11 februari 2017
Zondag 29 januari 06.00 vrouwtje komt al naar het hotel wel wat vroeg hoor lag nog lekker te slapen en weetje het is zondag…… is ze wel helemaal goed bij haar hoofd hoewel het is wel gezellig dat ze er is krijg ik vast yums en heel veel knuffels. Maar ze gaat eerst Nù verzorgen dat is een gast in het hotel die aan zijn achterpootjes verlamd is en geholpen moet worden om zijn blaas leeg te maken. Nadat ze dat gedaan heeft komt ze beneden en knuffelt ze me en wordt ik een reis mand gezet…… HUH moet ik naar de dieren arts????
Vervolgens word ik in de auto gezet waar nog een paar familie leden van me zijn Claudel, George-Yves en Bo Snap er niets van gaan we met zijn alle naar de dierenarts?
Terwijl we onderweg zijn vertelt het vrouwtje dat we naar de Neocat katten show gaan in Houten en ik mee ben omdat al die lieve mensen die mij hebben geholpen hebben me graag eens in het echt willen zien. Maar omdat we er toch zijn laat het vrouwtje me ook keuren. Bij aankomst is er toch een dierenarts die naar mij kijkt of ik misschien vlotjes heb tsssssssss wat denken ze daar wel dat soort dingen heb ik niet hoor. Daarna gaan we naar het vak waar we zijn in gedeeld en haalt het vrouwtje me uit de reismand en leg ze me in een lekker mandje ik vind het allemaal wel best. Omdat ik geen stamboom heb en we niet weten wie mijn papa en mama zijn moet ik gedetermineerd worden door een keurmeester die gaat kijken of ik wel echt een foldje ben ? …….. hihihihi natuurlijk ben ik een foldje.
Vrouwtje gaat even een stoel halen en terwijl ze weg is komt de steward zeggen dat we gelijk moeten komen maar het vrouwtje is even een stoel halen en ik kan niet alleen.
Maar gelukkig was Ron van Cattery Hijmering er en die heeft me naar de keurmeester gebracht even daarna kwam het vrouwtje aanrennen want ze miste me toen ze met de stoelen bij de kooien kwam.
En wat denk je ………………………….. ik ben een fold hihihihihihihi
Later op de dag heeft een keurmeester me gekeurd en heb een CAP gehaald ook heeft de keurmeester een hele mooi dingen over me geschreven wat het vrouwtje heel trots heeft gemaakt. Natuurlijk zijn er veel mensen naar me komen kijken en heeft Fenny verteld dat ik op de show was via de luidspieker waardoor er nog meer mensen kwamen kijken.
En natuurlijk was Martine de Jong er die heeft mij op gehaald in Duitsland en ik heb even heerlijk met haar geknuffeld en heel lief een cadeautje van haar gehad wat in mijn kamer in het hotel ligt dank je Martine ik speel er vaak mee. Vrouwtje vond het zo leuk dat ze met me naar de show in Olst gaat en ik hoop dat ik daar weer veel mensen zie. En ik weer even lekker kan knuffelen met Martine

Tot 9 april liefs Noor met mooie ronde, diep oranje ogen

10 april 2017
Kijk eens hoe mooi ik op de foto sta. Was gisteren op de show in Olst en Leontien Reijmers heeft mooie fotos van me gemaakt toen ik stond te wachten om gekeurd te worden. Ik heb mijn puntje gehaald maar was een beetje humerig omdat te lang duurde en heb te keurmeester niet heel lief behandeld zucht……. toch schijft ze op het keurrapport dat ik een lief meisje ben en dat ben ik ook wel maar vrouwtje moet niet zo ver weg van huis gaan want dat vind ik niet leuk. Kunnen ze niet in het hotel een show organiseren dan hoef ik niet uit mijn huisje, mijn veilige plekje want ik vind het daar erg fijn en was helemaal blij thuis te zijn………

22 mei 2017
Heerlijk aan het slapen terwijl baasje en vrouwtje hard aan het werk zijn om de nieuwe afdeling Orchidee af te krijgen. Zaterdag 23 september 5 uur s ’middag alle gasten worden gevoerd en ik zit te wachten tot het vrouwtje met mij eten komt. Tegenwoordig is het atelier mijn plekje geworden wat ook de kantine is waar alle vrijwilligers, stagiaires en baasje en vrouwtje in de ochtend, middag en namiddag koffie en thee drinken en lunchen. Moet zeggen erg gezellig want dan heb ik veel schoten om uit te kiezen om heerlijk op te liggen slapen hihihihihi. Rond half 6 komt ze binnen maar zonder eten huh waar is mijn eten?
Ze heeft een reis mand bij zich en ik wordt er in gestopt…. He dat is toch niet de bedoeling ….. waar ga ik heen. Vrouwtje neemt me mee naar haar huis waar ik mijn eigen kamer heb want we moeten morgen ochtend heel vroeg weg. Ik ga voor de laatste keer mee naar de show in Hoevelaken. Vrouwtje heeft me nu al 2x mee genomen en ik moet zeggen voor mij hoeft het niet zo ik wordt er een beetje grumpy van. Maar vrouwtje wil me nog 1x laten keuren want dan heb ik mijn titel gehaald. In Olst heb ik mijn 2de CAP gehaald en als ik morgen mijn 3de haal dan ben ik Premior en mag ik voor mijn naam Pr. zetten….. Pr. Noor staat dat niet mooi
Zondag ochtend vertrekken we in alle vroegte ook George-Yves en Bo gaan mee.
Het is een lange rit naar Hoevelaken en ik begin al wat grumpy te worden maar goed we zijn onderweg en ik vind het vrouwtje best lief.
Bij binnenkomst kom ik Fenny tegen en later kom ik ook Martine tegen wel weer leuk om ze te zien maar wat is het hier druk en zo veel mensen. We worden alle drie in een kooi geplaats en vrouwtje geeft ons een lekker snoepje ‘Yums’ mijn favoriete snoepjes daar lust ik er wel heel veel van. Rond een uur of 10 moet ik weer gedetermineerd worden en wat een verassing ik ben een Fold hihihihihi. Om 11 uur moet ik bij de keurmeester komen dit keer is het R. Hovens een aardige meneer maar hij gaat ineens aan mijn heupjes zitten ………. Ahaaaaa dat moet je niet doen hoor want dat vind ik niet fijn en dan ga ik slaan en blazen …….. nu ben ik echt boos………
De keurmeester praat nog even met het vrouwtje en ik hoor het woord dierarts want die moet toch maar even naar mijn achter kant kijken want blijkbaar is dat niet helemaal goed. Ik hoor ook zeggen dat het vaak bij foltjes voor komt, doordat er toch wel genetische foutjes bij foltjes voor komen. De keurmeester schijft het rapport en vrouwtje vraagt of ik mijn puntje gehaald heb. Hij geeft aan dat ik mijn puntje heb gehaald ……………………..
Yesssssss……. ik heb nu 3 puntjes en ben van nu af aan dus CEO Pr. Noor
Het is nog een lange zit maar dan eindelijk mag ik weer in mijn reismandje en gaan we naar huis. Vrouwtje brengt me wel terug naar mijn huis het katten hotel waar ik weer heel bij mee ben ik wil daar echt niet meer weg heb lekker mijn eigen spulletjes daar en krijg elke dag heeeeeeeel veel knuffels.

Beste allemaal ik heb het heel fijn gevonden om iedereen te zien en ben heel blij met waar ik nu woon, shows vind ik niet zo leuk dus zal ik er niet meer naar toe komen ik blijf liever thuis.
Als je in de buurt bent mag je me altijd een knuffel komen brengen daar ben ik dol op.
Als bewijs dat ik een echte fold ben heeft het vrouwtje al mijn oorkondes en keurrappoten in het kantoor opgehangen zodat iedereen ze kan zien.
Liefs CEO Pr. Noor