Uitslag loterij 2020

Uitslag loterij

De winnaars zijn:

Groot pakket 1: 2662 – Francis Jansen

Groot pakket 2: 2175 – Carola Vitale – Koolmees

Klein pakket 1: 1699 – Richard van Kralingen

Klein pakket 2: 1245 – Petra Werkman

Klein pakket 3: 2077 – Ali Erwich

Fotoshoot: 2504 – Angelique de Ronde

Hotelovernachting 5 nachten 1: 1859 – Anja Kouwenhoven

Hotelovernachting 5 nachten 2: 1917 – Irma Houtzager

Winnaars Kerstbal Facebook Like & Deel actie

Delen : Richard Gebuijs

Volgers: Jeanette Kroon

 

 

Kattenhotel Kat Inn in zwaar weer. Vrijwilligers/Stagiaires springen in de bres.

Door de coronacrisis zijn veel katteneigenaren dit jaar niet op vakantie geweest en bleef het akelig stil in het kattenhotel Kat Inn van Iris-Nadine Bos.

Ook na de zomerperiode werden maar weinig kattengasten ontvangen. Een zorgelijke situatie, vonden vrijwilligers/stagiaires van het Kattenhotel en zij bedachten een manier om het hotel financieel te steunen.

Een leuke loterij!

Deelnemers maken kans op een de volgende prijzen:

  • 2 x Een voucher voor vijf nachten in het kattenhotel voor één kat t.w.v. +/- € 87,50. 
  • 2 x Een groot kattenkerstpakket t.w.v.  250,- met o.a. voer, speelgoed, snoepjes, mandje, drinkfontein, gepersonaliseerde kerstbal, bench en voerton. (Mede gesponsord door Royal Canin)
  • 3 x Een kleiner kattenkerstpakket t.w.v. € 110,- met o.a. voer, speelgoed, snoepjes, gepersonaliseerde kerstbal en een voerton. (Mede gesponsord door Royal Canin)
  • Een twee uur durende fotoshoot voor uw kat t.w.v. € 89,- (Mogelijk gemaakt door Bernadette van Wijlen)

Voor € 3,- heb je al een lot, voor  € 10,- krijg je vier loten.

Daarnaast verloten wij onder iedereen die het bericht deelt op Facebook en alle nieuwe volgers van onze pagina een gepersonaliseerde kerstbal t.w.v. € 7,50.

Doe mee en help het Kattenhotel!

Vul vanaf 1 december het loterij formulier in op de website en help Kat In deze crisis door.

De actie loopt van 1 t/m 14 december 2020, de week erna zullen de winnaars bekend worden gemaakt.

Wij danken alle lot kopers voor uw deelname
in deze dagen zullen wij de winnaars bekent maken. 

———————————–

Opeens komt er geen kat meer logeren… (Havenloods 1 dec 2020)

Opeens komt er geen kat meer logeren… (dehavenloods.nl)

Vrijwilliger Daisy kent alle harige gasten bij hun naam. “Ik ben wel een kattenfreak. Dus voor mij is het hier ook een soort walhalla!” (Foto: Kat Inn)

Opeens komt er geen kat meer logeren…

Rotterdam – De kat krabt vooral de krullen van zijn eigen trap dit jaar, merken ze bij kattenhotel Kat Inn. Veel kattenbaasjes sloegen hun vakantie over en daardoor bleef het akelig stil in het Rotterdamse kattenhotel. Maar ook na de zomerperiode kwam het aantal harige gasten verre van terug op het oude niveau. Om het hoofd boven water te houden bedachten de vrijwilligers en stagiaires iets leuks in deze moeilijke tijd: een loterij.

Een schone eigen kamer, goed voedsel, ruime afdelingen voor katten die van drukte houden en fijne rustige plekken voor hun meer kalme soortgenoten; het klinkt als een waar walhalla daar aan de Tinstraat in Alexander. We zouden er bijna zélf een kamer willen boeken. Heerlijk opgekruld in een mandje, de corona-frustraties eruit krabben (ideetje, zo’n paal?) en eindelijk, eindelijk weer eens ongedwongen knuffelen…

Want ja, aan de vrijwilligers en stagiaires zal het in elk geval niet liggen. De katten die wél een kamer hebben geboekt kunnen heerlijk spelen en worden uitgebreid geknuffeld. “Ja, wij zijn zeker allemaal kattenliefhebbers. Ik heb er zelf drie thuis,” lacht Daisy van Brakel, die sinds 2017 wekelijks als vrijwilliger in het kattenhotel werkt.

Maar of het hotel het redt is onzeker. “We hebben plek voor 70 katten en poezen, maar gemiddeld logeren er nu 5 tot 10 per week. Voor begin 2021 is er zelfs nog helemaal geen boeking gedaan”, zegt eigenaar Iris-Nadine Bos. En dat is zuur, want het ging zo goed! “We zijn in mei 2015 gestart en waren een bloeiend bedrijf. En toen kwam corona en waren we vier maanden helemaal leeg”, zegt Daisy. En geheel onverwacht was daar nog een grote klap. Bert, de man van Iris-Nadine en mede-oprichter van het kattenhotel, kwam begin juli plotseling te overlijden. Een zwaar jaar was en is het dus zeker, maar Iris-Nadine, Daisy en de andere vrijwilligers en stagiaires willen er alles aan doen om het kattenhotel overeind te houden.

Hopelijk kan de loterij daar een steentje aan bijdragen. Als elke lezer met een kat of poes nu een lot koopt, dan moet het kattenhotel toch een stap in de goede richting geholpen zijn?

Loterij en prijzen
Ga naar www.katinn.nl en geef door hoeveel lootjes je wil. De actie loopt van 1 t/m 14 december, de week erna worden de winnaars bekendgemaakt. Prijzen: 2 x een groot kattenkerstpakket t.w.v. 250 euro met o.a. voer, speelgoed, snoepjes, mandje, drinkfontein, gepersonaliseerde kerstbal, bench en voerton. (Mede gesponsord door Royal Canin); 3 x een kleiner kattenkerstpakket t.w.v. 110 euro met o.a. voer, speelgoed, snoepjes, gepersonaliseerde kerstbal en een voerton. (Mede gesponsord door Royal Canin); 2 x een voucher voor vijf nachten in het kattenhotel voor één kat t.w.v. circa 87,50 euro; 1 x een twee uur durende fotoshoot voor uw kat t.w.v. 89 euro. (Mogelijk gemaakt door Bernadette van Wijlen). Een lot kost 3 euro, voor 10 euro krijg je vier loten. Ook wordt een gepersonaliseerde kerstbal verloot onder iedereen die het bericht op Facebook deelt.

Desiger mondmaskers

Hallo allemaal,
Omdat ons bedrijf Kat Inn KattenHotel helemaal stil ligt ben ik op het idee gekomen om een nieuw bedrijfje te starten waar ik mijn talenten als coupeuse kan gebruiken en ben super leuke en veilige mondmaskers gaan ontwerpen. Het zou geweldig zijn als je wilt helpen om mijn designermondmaskers.nl te promoten.

Wat leveren wij:
Designer mondmaskers levert kwaliteit mondkapjes van twee lagen fijngeweven katoen met de mogelijkheid tussen de twee lagen katoen zelf nog een filter toe te voegen.
De mondkapjes sluiten goed aan op het gezicht en geven extra veiligheid tegen virussen.
Als je een mondmasker draagt is het natuurlijk wel goed om nog steeds anderhalve meter afstand te houden.
Wij leveren mondkapjes die een leuke print hebben en daardoor opvallen. Kies de print die bij je past en bestel hem. De mondmaskers kunnen gewassen worden op 60 graden.
By-Nadine Art (Iris-Nadine Bos)

4 jaar Kat Inn

Het was 1 mei 2015 de laatste hand werd gelegd aan het openen van de deuren van ons katten hotel een droom die wekelijkheid werd ……….

1 mei 2019 zijn we 4 jaar open en nog steeds groeien we met elke keer nieuwe kattenkopjes ??? en natuurlijk onze vaste gasten ??? die ons hotel trouw bezoeken.

Morgen tijd voor gebak ??☕️ om ons 4 jarig bestaan te vieren. Dank voor het vertrouwen de afgelopen 4 jaar!

Bert, Iris-Nadine en het Team?

Noortje moet het natuurlijk eerst keuren……..

Zomervakantie drukte!

We zitten vol van 20 juli t/m 10 september
zijn nog enkele plekjes vanaf  10 september 2018
wilt u voor 10 september boeken neem dan gerust
contact met ons op voor de mogelijkheden!
010-2298901